Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\RROBAQEPËSJA  

RROBAQEPËSJA / THE TAILOR

 

Një rrobaqepëse e qep fatin e gjashtë femrave; të cilat me këshillat e saj, provojnë që ta pastrojnë botën nga egoja mashkullore. Ato ia caktojnë vetes nga një mision të vishen bukur, kenë klas dhe ta “marrin botën në duar”.

A tailor “sews” the fate of six women; and also recommends that they clean up the world from the male ego. Each of the women are assigned a mission: to dress up well, to be classy, and to take over the world.


Producent/Producer: Blerim Gjoci;
Skenari dhe regjia/Screenplay & directed by: Arlinda Morina – Liki;
Kamera/ DoP: Boubkar Benzabat;
Montazha/Edited by: Besim Ugzmajli;
Muzika/Original music: Drin Meka;
Toni/Sound: Gëzim Berisha;
Grimi/Make Up: Mimoza Zeka Alija;
Kostumet/Costumes: Elvina Berberi;
Postproduksioni/Postproduction: Boubkar Benzabat;
Postaudio: Gëzim Berisha;
Ndriçimi/ Lightning: Blendi Qela;
Ass. Ndriçimi/Lightning ass: Korab Qymyri;
Organizator/Organizer: Alban Makolli

Luajnë/Starring: Drita Krasniqi, Hazir Miftari, Selami Taraku, Selman Lokaj, Amernis
Nokshiq, Albulena Kryeziu, Mensur Safqiu, Gresa Pllaska, May-linda Kosumoviq,
Teuta Krasniqi, Lyra Xhoci, Shpetim Kastrati, Besart Zeneli, Bashkim Ramadani