Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\DIKUSHI TJET╦R  

DIKUSHI TJETËR / SOMEBODY ELSE

 

Jetesa pranë detit sjell tek ne laramani karakteresh dhe situatash.

Living on the seaside, brings us characters and situations diversity!


Producent/Producer: ORA FILM, Eol Çashku & MARUBI;
Skenari/Screenplay: Ajola Daja;
Regjia/Directed by: Lendis Shkalla;
Kamera/DoP: Xhaferr Xeka;
Montazha/Edited by: Florenc Papas & Lendis Shkalla;

Luajnë/Starring: Agon Xharra, Madi Memishal, Ishala Boksi, Luan Aliu