Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\RR╦FIMI I FUNDIT  

RRËFIMI I FUNDIT / LAST CONFESION

 

Drama psikologjike e një burri i cili nuk mund të bëjë jetë normale, për shkak të fatit të tij të keq në të shkuarën. Pasojat fizike dhe shpirtërore nuk po e lënë të bëjë jetë të qetë. Ai jeton vetëm, dhe dëshira e tij e flaktë është ta takojë vajzën e tij të vetme, atë që nuk e ka takuar kurrë!

Psychological Drama about a man who can’t live in a normal way in the present as a result of his past bad luck. His physical and spiritual consequences do not let him live a peaceful life. He lives alone and the only wish remained in his life is to meet his daughter, the one he has never seen!


Produksioni/Produced by: FrameIn Production;
Producent/Producer: Arben Fejzullahu;
Skenari dhe Regjia /Screenplay and Directed by: Ibrahim Deari;
Kamera/DoP: Ibrahim Deari;
Montazhi/Edited by: Erman Memedi

Luajnë/Starring: Musa Isufi, Osman Ahmeti, Arianit Shaqiri, Ylber Murtezi