Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\BURRI  

BURRI / THE MAN

 

Një burrë , baba i tri vajzave që dëshiron ta ketë një djal. Ai më nuk e do gruan, nuk i do as vajzat. Madje fillon të dyshoj edhe në burrërinë e tij dhe i duket se një ditë edhe vetë do të bëhet grua.

A man, father of three daughters, yearns to have a son. He doesn’t love his wife, nor his daughters. He doubts his manhood, fearing one day he might even become a woman himself.


Producent/Producer: Blerim Gjoci;
Skenari dhe regjia/Screenplay and directed by: Ben Apolloni;
Kamera/DoP: Isak Duraku;
Ass. Kamere/Ass. DoP: Blendi Çela;
Montazhi/Edited by: Liridon Kabashi;
Muzika/Original Music:Memli Kelmendi;
Tonist/Tone: Giza Berisha;
Skenografia dhe Kostumet/ Costumes and Set Design: Elvina Berberi;
Grimi/ Make up: Mimoza Zeka Alija;
Organizator/Organizer: Alban Makolli

Luajnë/Starring: Artan Geca, Shukrije Hyseni, Labinot Lajçi, Dredhëza Mehmeti, Frosina Guhelli,
Ana Jetullahu, Ritan Ademi, Alban Makolli