Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\EDHE 5 MINUTA  

EDHE 5 MINUTA / 5 MORE MINUTES

 

Filmi shtjellon rëndësinë e kohës dhe përkushtimin e një prindi që ka për djalin e tij.
Petriti është një prind i përkushtuar i cili mundohet që t’ia plotësojë dëshirën djalit që insiston për edhe pesë minuta lojë. Pesë minutat e djalit e vënë në sfidë një grua e cila ulet pran Petritit.

The movie unfolds the story of a parent’s devotion towards his son, and also the meaning of the time. Petrit is a devoted parent, who is willing to do anything in order for his son to play five more minutes. His son’s-five-minutes put a women who sits next to Petrit, in a difficult situation.


Skenari/Screenplay: Valon Jakupaj;
Regjia/Directed by: Valon Jakupaj;
Kamera/DoP: Valon Jakupaj;
Montazha/Edited by: Valon Jakupaj;

Luajnë/Starring: Rebeka Qena, Veton Osmani