Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\ARKIVA  

ARKIVA / ARCHIVES

 

Ngjarja zhvillohet në një gjykatë, ku viktimat gjykohen ndërsa fajtorët janë të lirë.

The story unfold in a court room, in which the victims are being judged and the criminals are free!


Skenari dhe regjia: Arlinda Morina – Liki;
Ass. Regjie/Ass. Director: Durim Kryeziu;
Kamera/DoP: Rron Ismaili;
Montazha/Edited by: Durim Kryeziu;
Ndriçim/Lightning: Lulzim Bejta;
Muzika /Original Music: Drin Meka;
Kostumet/Costumes: Dije Morina;
Grimi/Make Up: Xheneta Morina


Luajnë/Starring: Hazir Miftari, Selami Taraku , Selman Lokaj , Muhamet Arifi, Maylinda Kosumoviq , Adelina Xharrahu , Florentina Ademi, Shkelzen Veseli, Bujar Ahmeti, Besart Zeneli, Muhamet Zeka , Fidan Mamusha , Nina Kurti, Arbër Morina