Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\PARA TĖ NDYRA  

PARA TË NDYRA / THE BLOODY MONEY

 

Historia fatkeqe e tre miqve, pas kidnapimit të bankës.

The unfortunate history of three friends after kidnaping of the bank.


Producent/Producer: Arben Fejzullahu;
Skenari - Regjia-Montazhi dhe Kamera/
Screenplay-Directed by- Edited by & DoP: Erman Memedi

Luajnë/Starring: Musa Isufi, Mirsad Abazi, Ismail Kasumi