Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\MANUAL  

MANUAL / HANDBOOK

 

për inicimin e luftës e tretë botërore
Dikush mund të inicoj luftë duke u nisur nga ndasitë etnike, eligjioze apo ndasi të tjera. Sidoqoftë ka edhe mënyra të tjera. Ky manual ju prezanton njëren prej mënyrave të incimit të një lufte, mënyrë që si parakusht ka gjendjen mentale të quajtur ….

One can initiate a war based on ethnic, religious or other differences However there are also other ways of doing it. This manual explores one of the ways of initiating a war, which is preconditioned to a certain mental condition called ….


Producent/Producer: Blerim Gjoci;
Skenari dhe Regjia/Screenplay & Directed by: Birol Urcan;
Drejtor i Fotografisë/DoP: Boubkar Benzabat;
Montazhi/Edited by: Besim Ugsmajli;
Kostumet dhe Grimi/Costumes and Make Up: Gresa Maksuti;
Toni/ Sound:Gëzim Berisha;
Muzika/Original music: Memli Kelmendi;
Organizatori/Organizer: Alban Makolli;

Luajnë/Starring: Besart Sllamniku, Ylber Bardhi, Lyra Xhoci, Muhamet Arifi, Bislim
Muçaj