Prapa\911 Arkiva EN > 

911 Fest - Activity report.pdf
Nine Eleven Festival - CERTIFIKATE / CERTIFICATION.pdf
U.S. Office Pristina, Kosovo - Speech Delivered by Robert E. Sorenson, DCM.pdf
Mbahet festivali i filmi, disenjit dhe skulpturës "Nine eleven"
Në kujtim të 11 shtatorit
Janë përzgjedhur 7 sinopsise, xhirimi i filmave fillon nga fundi i javës
Fillon numërimi për "Nine eleven"
Shpëtuan kinematë
Mirësevini në festivalin e Prishtinës
Pse Blerimi pa aktrim do të bëhej astronaut!
AKM-ja ua heq "denimin me vdekje" kinemave të Kosovës
Festivali që synon të mbajë gjallë dashurinë për filmin e shkurtër
Nën patronatin e Presidentit të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova
Homazh për miqtë
"Ama doren", film kunder narkomanise
Press Conference "Bota Sot"
Press Conference "Epoka e Re"
Press Conference "Express"
Press Conference "Kosova Sot"
Press Conference "Lajm"
interview Direcor Ismet Sijarina
Press Conference
Press Conference 9/11 edicioni 7 KOHA DITORE
Press Conference 9/11 edicioni 7 LAJM
Press Conference 9/11 edicioni 7 ZERI
Press Conference 9/11 edicioni 7 EPOKA E RE