Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 6-të\Valjet Rexhepi - Shpresa  

SHPRESA / LUMI I VERDHE

Babait i vie nje telefonate, dikush do te kthehet neser. Babai me vajzen behen gati per ta pritur ate person qe se bashku do te shkojne ne nje udhetim. Blejne nje barke dhe tre peshqi...ata presin por ajo nuk vie

Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Valjet Rexhepi