Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 6-të\Diar Xani - Kuleta  

Kuleta

Vetë titulli ‘’Kuleta’’ vjen si kurorë mbi rrethin dhe ambientin e saj metaforik tek
e cila,në vazhdim është kthyer rishtazi për të marrë atë që i ka mbetur,për të
shpalosur shtresimet,pjesët ënde të fjetura të së vetëdijshmës.
Eshtë temë e kohës së tashmë ose bashkëkohorës e cila tregon për problemët
mes njerzëve të nivelit të lartë dhe njerzit paksa të nivelit që jetojnë me mundin e
tyre).
Problemi zhvillohet rreth dy njerzëve Meti i cili është farmacist dhe punon ne barnatorën
e tij dhe Bekimi blerësi i kondomave (prezervativ). Bekimi është blerës i
rregullt në barnatorën e Metit, dhe ketij i lind dyshimi per Bekimin dhe nis ta percjell,
Bekimin pas...


Separate title as crown purse comes on the district and its metaphorical environment
in which,following is recently returned to take what has remained,for the unfolding
exfoliation,still dormant parts of the countese.
is the subject of current or contemporary time,which indicates problems among
high-level people and people living slightly level with their toil.
Problem developed about two people,which is Meti pharmacist and works in his
pharmacy and Bekim buyer condoms.
Bekim is the regular buyers of Metin pharmachy,and this is born of doubt about
the Bekim and began to follow,Bekim after...

Skenari dhe Regjia : Diar Xani,
Montazher/Editing: Besart Gerbeshi,
Skenografia&Kostumet/Scenography&Costumography: Lavdie Murtezaj, Alban Ramadani, Muzika/Music: Faton Dulaku,
Toni/Tone: Lulzim Rrecaj
Producent/Producer: Blerim Gjoci